ePORTAL TRENGER SMS-KODER FOR PÅLOGGING

Noen får ikke SMS-kode til innlogging på ePortal. Da er telefonabonnementet sperret for betalingstjenester via SMS (tjenesten koster kr. 1,- pr gang). Det må eventuelt endres hos mobilleverandøren før en kan bruke løsningen.

 GYNEKOLOGIPRAKSIS FIKK NY ADRESSE 01.01.2016
Gynekolog Narguiza Svanadze har flyttet sin praksis til Dampsaga Allè 4C, 2053 Jessheim  (ved siden av Villmarksbutikken og Rema 1000).

Alle henvendelser må nå gjøres til ny adresse og nytt telefonnummer 403 38 024.

IKKE KONTROLLPRØVER FREDAGER ETTER LUNSJ
Mange kommer til INR- eller andre kontrollprøver hos oss fredager etter lunsj. Det er uheldig av flere grunner: ofte blir prøvene stående til over helgen før de blir analysert på et annet laboratorium, andre ganger er det mindre personell til å gjøre arbeidet. Vi tar derfor ikke kontrollprøver uten timer fredager etter lunsj. Kom heller torsdager - det er ofte roligere dager med bedre kapasitet.

AVBESTILLINGER
Husk: avtalte timer som ikke brukes må betales såfremt avbestilling ikke er oss i hende senest 24 timer før avtalen - regnet ut fra timer på vanlige virkedager.

TIMEBESTILLING FRA MOBIL-APP
Nå kan du laste ned den nye appen CGM Legetime fra App Store eller Google Play, og hente timer hos fastlege hos oss direkte uten å vente i telefonkø. Tjenesten koster ingenting. Se mer info på hjemmesiden
www.besøklegen.no
Her kan du se noen av de tiltenkte tjenestene beskrevet. Alle "vanlige" timer er nå lagt ut til "selvplukk". Registrer deg for bruk via "Selvbetjeningsknappen" eller snakk med oss for å ordne det!

JOURNALSYSTEM MED EPORTAL
Du kan plukke timer direkte fra internett, og vi kan sende deg prøvesvar på et lukket ebrev-system godkjent av Datatilsynet. Spør legen din om hvordan det kan brukes.

FERIEÅPENT
Kontoret har redusert aktivitet i romjul, påskeuken og somre i uke 29, 30 og 31. Da har vi
en enkel vaktordning for faste pasienter, tar i mot ø.hj. og gjør nødvendige avklaringer. Vi har ikke vanlig kontordrift og setter ikke opp faste konsultasjoner. Husk å ordne faste resepter, attester og rutinekontroller utenom disse dagene. Elektroniske henvendelser skal ikke brukes ved behov for øyeblikkelig hjelp og blir derfor ikke lest eller betjent i denne perioden.  

PARKERING
Det er bygd parkeringsplass for ansatte bak legesenteret
, og hele den gamle plassen er reservert besøkende. For å hindre at uvedkommende setter biler her og for å dekke kostnadene til utvidelsen er den leid ut til Europark. Etter at dette ble gjort er det alltid god plass - men husk å betale P-avgiften!

BANKKORT ELLER FAKTURA
Kontoret har sluttet med vekselkasse og lagt om til betaling med bankkort på automater. Ved behov kan CrediCare AS sende fakturaer direkte til hver enkelt pasient - da med et lite gebyr for å dekke tjenestene sine. Snakk med fastlegen din ved eventuelle spørsmål eller problemer med dette.

GMS Legekontoret - tlf 63979090
Jessheim Legevakt - tlf 63974000
Ambulanse - tlf 113