Vikar for Dr. Saima Ashraf

Dr. Saima Ashraf blir borte fra fastlegepraksis i 1år for å jobbe på sykehus som en del av spesialistutdanning. Dr. Ane Bolstad vil vikariere i hennes fravær i perioden 01. september 2018 - 31. august 2019. 

SELVBETJENINGSKNAPPEN LEDER TIL KONTORETS EPORTAL

Du kan plukke timer direkte fra internett, og vi kan sende deg prøvesvar på et lukket ebrev-system godkjent av Datatilsynet. Kl. 16.00 dagen før åpnes noen korte hurtigtimer beregnet på raske ting som haster. Spør legen din om hvordan e-portalen kan brukes.

ePORTAL TRENGER SMS-KODER FOR PÅLOGGING

Noen får ikke SMS-kode til innlogging på ePortal.
Da er telefonabonnementet sperret for betalingstjenester via SMS (tjenesten koster kr. 1,- pr gang). Det må eventuelt endres hos mobilleverandøren før en kan bruke løsningen.

TIMEBESTILLING FRA MOBIL-APP

Nå kan du laste ned den nye appen CGM Legetime fra App Store eller Google Play, og hente timer hos fastlege hos oss direkte uten å vente i telefonkø. Se mer info på hjemmesiden  www.besoklegen.noHer kan du se noen av de tiltenkte tjenestene beskrevet. Alle "vanlige" timer er nå lagt ut til "selvplukk".
Registrer deg for bruk via "Selvbetjeningsknappen" eller snakk med oss for å ordne det!

AVBESTILLINGER

Husk: avtalte timer som ikke brukes må betales såfremt avbestilling ikke er oss i hende senest 24 timer før avtalen - regnet ut fra timer på vanlige virkedager.

IKKE KONTROLLPRØVER FREDAGER ETTER LUNSJ

Mange kommer til INR- eller andre kontrollprøver hos oss fredager etter lunsj. Det er uheldig av flere grunner: ofte blir prøvene stående til over helgen før de blir analysert på et annet laboratorium, andre ganger er det mindre personell til å gjøre arbeidet. Vi tar derfor ikke kontrollprøver uten timer fredager etter lunsj. Kom heller torsdager - det er ofte roligere dager med bedre kapasitet.

PARKERING

Det er bygd parkeringsplass for ansatte bak legesenteret, og hele den gamle plassen er reservert besøkende. For å hindre at uvedkommende setter biler her og for å dekke kostnadene til utvidelsen er den leid ut til Europark. Etter at dette ble gjort er det alltid god plass - men husk å betale P-avgiften!

BANKKORT ELLER FAKTURA
Kontoret har sluttet med vekselkasse og lagt om til betaling med bankkort på automater. Ved behov kan CrediCare AS sende fakturaer direkte til hver enkelt pasient - da med et lite gebyr for å dekke tjenestene sine. Snakk med fastlegen din ved eventuelle spørsmål eller problemer med dette.

FERIEÅPENT

Kontoret har redusert aktivitet i romjul, påskeuken og somre i uke 29, 30 og 31. Da har vi en enkel vaktordning for faste pasienter, tar i mot ø.hjelp og gjør nødvendige avklaringer. Vi har ikke vanlig kontordrift og setter ikke opp faste konsultasjoner. Husk å ordne faste resepter, attester og rutinekontroller utenom disse dagene. Elektroniske henvendelser skal ikke brukes ved behov for øyeblikkelig hjelp og blir derfor ikke lest eller betjent i denne perioden. 

GMS Legekontoret - tlf 63979090
Jessheim Legevakt - tlf 116 117
Ambulanse - tlf 113